זכיינות / זכיין לנדוור
ההיסטוריה של רשת בתי הקפה לנדוור החלה בברלין בשנת 1919, כאשר משה לנדוור הקים את בית הקפה הראשון שלו. עם עלייתם של הנאצים לשלטון, עלתה משפחת לנדוור לישראל ולנדוור הקים, ברחוב אלנבי שבתל-אביב את בית קליית הקפה הראשון בישראל. בשנות השישים, עבר בית הקלייה מרחוב אלנבי אל אזור התעשייה של חולון והוא נמצא בו עד היום. בשנת 2004 חברו למותג הוותיק, יזמים צעירים מתחום המסעדות וחיי הלילה, ויצרו רשת בת עשרות סניפים ברחבי הארץ. הרשת מקימה מדי שנה סניפים נוספים ולא מפסיקה לחפש זכיינים שיפעילו אותם.
זכיינות לנדוור. איך זה עובד?
תהליך הכניסה לזייכנות של רשת לנדוור הוא תהליך מוסדר וברור המתבצע במטרה להביא לפתיחה של סניפים רווחיים ומצליחים. התהליך כולל בדיקה מעמיקה של המועמדים ובחירה של המתאימים ביותר, הכשרה מקיפה ויסודית הכוללת את כל ההיבטים המקצועיים והניהוליים, סיוע באיתור מיקומים רלוונטיים לבית הקפה, הכשרה מקצועית ולצוות וליווי של הסניף החדש. לאורכה של כל תקופת הזכיינות, תעניק הרשת לזכיין תמיכה מלאה ברמת התחזוקה, התפעול והקידום המקצועי.
האם אתה מתאים להיות זכיין של רשת לנדוור
אם אתה מצטיין ביחסי אנוש, מתייחס לשירותיות כאל ערך עליון, מוכן להשקיע, אמין, להוט להצלחה ובעל איתנות פיננסית, יש לך את כל התכונות הדרושות כדי להפוך לזכיין של רשת לנדוור. כל מה שנותר הוא לחתום על הסכם זכיינות.
עו"ד גיא קולן. המומחה לזכיינות
חתימה על חוזה זכיינות עם רשת בתי הקפה לנדוור או כל רשת אחרת, היא תהליך מורכב הכולל לא מעט היבטים, חוזיים, חוקיים, תפעוליים ומשפטיים. לכן, לפני שאתה ממהר לחתום על חוזה זכיינות, מומלץ שתקבע פגישה עם המומחה לזכיינות עו"ד גיא קולן.