זכיינות אצה
הקמה של עסק בתחום המזון, היא ברוב המקרים תהליך מורכב במיוחד. תהליך זה כולל, בנוסף להחלטה על התפריט וההשקעה הניכרת בעיצוב המקום, גם איתור של מיקום מתאים, חתימה על חוזים ארוכי טווח עם ספקים בתחומים שונים, גיוס עובדים ועוד. אולם האתגר הגדול ביותר לעסק חדש בתחום המזון, הוא משיכה של לקוחות חדשים. סועדים שיימשכו אל העסק שלו ויעדיפו אותו על פני ההצעות של המתחרים. בתחום המזון כידוע התחרות אינה קלה כלל. פתיחת סניף של רשת מזון מוכרת, עשויה לפתור חלק גדול מהאתגרים שהזכרנו. התפריט נקבע ברוב המקרים על ידי הנהלת הרשת וכך גם העיצוב. רוב חומרי הגלם להכנת המזון יגיעו באמצעות הרשת, וכן הדרכה מקצועית וליווי תפעולי. אם אתם מעוניינים להצטרף לעולם המרתק של המסעדנות והאירוח, הקמה של סניף בזכיינות של רשת ידועה, עשויה להיות הבחירה האידיאלית עבורכם.
נשאלת רק השאלה: 'לאיזו רשת הכי כדאי להצטרף כזכיינים?' אל התשובה לא תוכלו להגיע על רגל אחת, היות ומדובר בנושא מורכב ביותר, אולם כדאי שתדעו כי זכיינות אצה עשויה להיות בחירה כדאית ומשתלמת במיוחד עבורכם. הרשת שהוקמה בשנת 2006, מונה כיום עשרות סניפים ברחבי הארץ, המאפשרים ללקוחות הישראלים ליהנות מתפריט סושי מגוון, במחירים סבירים. זכיינות אצה תאפשר לכם לנהל מסעדת סושי משלכם, בסיוע אנשי מקצוע מהשורה הראשונה, עם תמיכה שיווקית, פרסומית ועסקית של רשת מובילה בתחומה.
החתימה על חוזה זכיינות עם רשת אצה, כמו החתימה על חוזה זכיינות עם כל רשת מזון, עלולה להיות תהליך ארוך ומורכב. לכן אתם זקוקים לבעל מקצוע, עורך דין מומחה לזכיינות שיעמוד לצדכם לאורך כל הדרך. עורך הדין גיא קולן נחשב על ידי רבים כאחד המובילים בתחום והוא ישמח לסייע לכם לחתום על חוזה זכיינות עם רשת אצה.