זיכיון קינג ג'ורג'
8 שנים 11 סניפים- רשת קינג ג'ורג' החלה את דרכה לפני כשמונה שנים, ואילו כיום היא כבר מונה כ11 סניפים במגוון מקומות בארץ. הכול התחיל משילוב של רצון וחזון. הקונספט שהתחיל את הכול היה הרצון לשלב בין אווירה חמה הכוללת עיצוב מרשים ומרענן לצד מטבח שיודע להציע שפע מנות פשוטות אך איכותיות וטעימות. בנוסף יש לציין שהאווירה העיצובית מייצרת תחושת יוקרתיות מלכותית ואילו מנגד המחירים הם של פשוטי העם. בין חזון לביצוע נעשו מגוון התאמות וכיום השולחנות המלאים מעידים על הצלחה.
פיתוח הסניפים הראשונים לרשת זכיינות נעשה על ידי ברק אברמוב, אשר הינו הבעלים של מספר מותגי מזון נוספים כגון ג'אפניקה, שיפודי ציפורה אקספרס, פינקי ויוגו.
סגנונות
בעוד האווירה הינה מלכותית, הרי שהמנות מציעות היכרות עם מגוון עולמות. מכאן שניתן ליהנות ממנות מהמטבח האמריקאי לצד מנות מהמטבח האיטלקי, כאשר הסגנון המגוון מאפשר לכל אחד להתחבר לטעמים אהובים, או לחלופין להתנסות ולהכיר טעמים חדשים. בין היתר ניתן למצוא בתפריט חומוס, קובה, אגרול, אמפנאדס, שיפודי סלומון, כנפיים, פסטות, פיצות , סלטים, ניוקי, מוקפץ ירושלמי, מדליוני פילה בקר וכדומה.
מידע כללי
ה"אני מאמין" של רשת קינג ג'ורג' הוא להעניק מנות גדולות, לשמור על רף מחירים נמוך, לשדר אווירה צעירה, להעניק שירות של מלכים ולאפשר מנה לכל כיס. כמתבקש מהשם, הסניף הראשון הוקם ברחוב "קינג ג'ורג'" בלב ת"א, אך מאז גם רמת ישי, חולון, סינמה סיטי, כפר סבא ומקומות נוספים מעמידים סניפים חדשים. כמו כן אודות לרמת האיכות שמושרשת בכל סניף והקונספט הכלכלי- ממשיכים להתווסף סניפים, כאשר החוכמה היא למצוא מקום שמתאים לשדר אווירה צעירה.
תפריט
הקהל הישראלי אוהב שבאים לקראתו עם עלות נמוכה ועל כן כחלק מהקונספט של הרשת, התפריט מחולק לפי תקציב. כך למשל יש תפריט של 25 שקלים בו ניתן למצוא שיפודי חלומי או שיפודי סלומון, יש מנות של 30 שקלים בהן ניתן למצוא מבחר פסטות מפתיעות כגון "פסטה ארביאטה זיתים" או "פסטת לינגווני ירקות אסיאתי", יש מנות עיקריות ב40 שקלים בהן ניתן למצוא בין היתר גולש כפרי או קציצות בקר ואילו הקטגוריה היקרה ביותר עומדת על 70 שקלים ובה כבר ניתן למצוא סטייק אנטריקוט, פילה סלומון וכדומה.
רשת זכיינות
סניפי הרשת פועלים באמצעות זכיינים. מודל הזכיינות מאפשר הקטנת הסיכון לרשת, מצד אחד, וניהול מקצועי יותר של הסניפים, מצד שני. אחת השאלות שנשאלות היא מה עומד מאחורי הצלחה של רשת זכיינות? מדוע יש כאלה שמצליחים להפוך לרשת זכיינות, ואחרים נכשלים בכך. ובכן, מה שמחבר בין אלה שמצליחים הוא קודם כל הבנה בזכיינות. זכיינות הינו מקצוע בפני עצמו, ויש להיעזר במומחים כדי ללמוד וליישם אותו. כמובן שיש לוודא קודם שיש ביד מוצר טוב שמתאים לשכפול.
משרדנו מייצג זכיינים של רשת קינג' ג'ורג'. יש לנו ניסיון ויכולת לנהל את הליך ההתקשרות עם רשת קינג' ג'ורג'.
ההתקשרות עם רשת קינג ג'ורג' מתחיל בהסכם הזיכיון. הסכם הזיכיון הינו הסכם חד צדדי אשר דורש מענה הולם מטעם הזכיין, תוך מתן הגנה בנושאים רבים אשר אסור להשאיר לשיקול דעתה הבלעדי של הרשת. עו"ד גיא קולן מומחה בתחום הזכיינות ורואה עצמו אחראי לאפשר לזכיין להגיע לחוף מבטחים בשים לב להשקעה הגדולה הכרוכה ברכישת זיכיון. עו"ד גיא קולן ינהל בשם הזכיין מו"מ תוך החלפת טיוטות עד להגעה לטיוטה מוסכמת, וכן ילווה את הזכיין במעמד החתימה.